Головна » 2014 » Травень » 14 » Вахтанг Кікабідзе – українцям: Дорож­­че за свободу та самоповагу нічого у світі немає

Вахтанг Кікабідзе – українцям: Дорож­­че за свободу та самоповагу нічого у світі немає

Для українців головне – вистояти цей травень. Новий уряд узяв на себе багато роботи, і йому доведеться її виконувати в нинішніх жахливих умовах. Важливо, щоб українці навели лад у своєму домі та не давали втягнути себе у сварки.

Про це зазначив відомий грузинський співак, актор, режисер і сценарист Вахтанґ Кікабідзе в інтерв’ю Тиждень.ua.
Грузинський митець зазначив, що українцям потрібно попрацювати над відновленням країни.
«Тому я бажаю, щоб Майдан знову став красивим і доглянутим. Щоб мій гарний Київ відновився. Щоб люди могли спокійно ходити на роботу й планувати своє життя, свої витрати і своє майбутнє, не боялися відпускати дітей до школи та дитячого садочка. Щоб був мир. Щоб обов’язково працювала Конституція та виконувався закон і всі були щасливими. Щоб громадяни поважали власну країну, власний прапор, уряд і сусідів. Більше ні нам, ні вам не потрібно. Ми можемо їсти і білий, і чорний хліб», – зазначив В. Кікабідзе.
Митець переконаний: «Головне – вистояти цей травень, кажу зараз як українець. Новий уряд узяв на себе багато роботи, і йому доведеться її виконувати в нинішніх жахливих умовах. Звичайно, важливо, щоб ви навели лад у своєму домі та не давали втягнути себе у сварки».
Вахтанг Кікабідзе додав, що найбільша надія у побудові нової України на молодь, яка матиме геть інші думки й демонструватиме мислення, цілком відмінне від радянсь­­кого.
«У Грузії так само були люди, які почувалися вельми затишно в СРСР, однак я досі вважаю, що краще від мене ніхто не жив. У моральному вимірі. Треба правильно дивитися на речі: дорож­­че за свободу та самоповагу нічого у світі немає. Треба себе поважати і любити свою країну. Ось що головне», – наголосив грузин.
 

За матеріалами: Новини сьогодні
14-05-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11085

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]