Головна » 2016 » Вересень » 15 » Вечірнє плаття: як серед тисячі знайти одне

Вечірнє плаття: як серед тисячі знайти одне

Вечірнє плаття

Раніше вихід у світ був великою подією для юних 15-річних дебютанток; особливе, трепетне ставлення було і до вибору вечірнього туалету. Але якщо раніше це було, переважно, бальна сукня, то сьогодні вечірнє плаття може бути будь-яким: коротким і відвертим, або ж ефектно довгим - "до підлоги".

Озираючись на різноманіття урочистих нарядів, вибрати щось одне здається неймовірно складним. І правда, вельми виразне і офіційне плаття з відкритими плечима, і танцювальне, з традиційно-широкою спідницею. А на коктейльну вечірку іноді хочеться одягнути не тільки маленьке чорне плаття, але і більш зухвалу модель - зі стразами, асиметричною американською проймою або коротенькій пишною спідницею. Щоб виглядати оригінально українські модниці часто купують вишиті плаття в національному стилі.

Вибираючи вечірню сукню, пам'ятайте: вона повинна ідеально відповідати заходу, на який ви збираєтеся. Якщо це випускний бал - не беріть вузькі облягаючі сукні. По-перше, це занадто "по-дорослому", а по-друге, в них важко танцювати. А ось якщо збираєтеся в театр або на благодійний вечір, таке вбрання буде в самий раз: вузькі моделі по фігурі, які повністю приховують ноги і оголюють зону декольте, виглядають дуже гарно і, разом з тим, урочисто.

Якщо ви йдете на закриту вечірку, можете дозволити собі трохи більше незвичайного: тут буде доречним не тільки ультра-коротке коктейльне плаття, але і модель "Ньюд". Це американське слівце, яке має на увазі відвертість наряду. "Ньюд" - це і глибоке декольте, і оголена спина, і, безумовно, відкриті для загального огляду ніжки. Але і тут важливо не перестаратися - знайте міру. А якщо вам належить похід в ресторан, то краще одягти щось більш традиційне - вузька сукня-футляр довжиною до середини стегна, наприклад.

Головна відмінність сукні вечірньої від повсякденної - це навіть не крій, а тканина. Крій може бути абсолютно простим, але якщо модель пошита з багатої, фактурної тканини, від цього вона тільки виграє. Тому, особливу увагу приділіть тканині. Якщо раніше для вечірніх виходів у світ воліли атлас, оксамит і тафту, то зараз особливою популярністю користується жаккард (для холодної пори року), гіпюр, велюр і мереживо. Мереживні моделі з щільною основою виглядають особливо витончено.

Важливо не промахнутися з кольором вибраного наряду: ультрамодний яскравий салатний або малиновий кольори тут явно недоречні. Колір повинен вигідно відтіняти вашу красу, підкреслювати стиль. Якщо ж боїтеся промахнутися - вибирайте класику: чорне, червоне, золоте, смарагдове. Ці кольори ніколи не вийдуть з моди.

Так, вечірніх суконь багато. Але "та сама", що йде вам без жодних умов і компромісів - єдина в своєму роді. Знайдіть її, і успіх вам забезпечений.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-09-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1934

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]