Головна » 2020 » Січень » 22 » Вертолітний майданчик для Періс Хілтон побудували на Закарпатті

Вертолітний майданчик для Періс Хілтон побудували на Закарпатті

На Закарпатті побудували вертолітний майданчик для Періс Хілтон

Власники комплексу “Деренівська Купіль” виконали всі умови, поставлені Періс для того, щоб закрити угоду: побудували на території комплексу вертолітний майданчик, дворівневий паркінг і “Пасаж” для проведення масштабних культурно-масових заходів – інформує LifeStyle 24.

Переговори про покупку курорту на Закарпатті американська діва веде з літа минулого року. Але тоді вибаглива Періс зазначила додаткові умови, на виконання яких знадобилося декілька місяців. Гілтон розраховує закрити угоду на початку весни, після чого ініціює зйомки нового реаліті-шоу, яке транслюватиметься на одній з міжнародних стрімінгових платформ.

У квітні в “Деренівської Купелі” починає цвісти алея сакур, яких в комплексі 11 видів. Гілтон наполягає, щоб зйомки стартували саме в цей момент.

Сценарій нового реаліті-шоу американка поки тримає в секреті. Зйомки – не єдиний івент, який Гілтон планує провести в Україні. У планах Періс організація представницького міжнародного конкурсу краси. Спочатку зірка розглядала дві локації для проведення конкурсу – Київ і Закарпаття. Тепер, з огляду на будівництво в комплексі вертолітного майданчика, дворівневого паркінгу і “Пасажу”, за інформацією LifeStyle 24, схиляється до проведення івенту в “Деренівській Купелі”.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-01-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1404

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]