Головна » 2022 » Серпень » 22 » Вибір систем крапельного поливу

Вибір систем крапельного поливу

крапельний полив

Вибір систем крапельного поливу

У випадку неправильної організації поливу на присадибній ділянці наслідки будуть не дуже втішні. Однією з таких проблем може стати поганий врожай або взагалі його повна відсутність. Є великий ризик ущільнення ґрунту, застою вологи, виникнення хвороб рослин і їх часткова загибель. Тому важливо правильно організувати полив. Для виконання цієї задачі потрібно придбати насос, труби, фітинги та інше обладнання для монтажу системи автополиву. Одним з найбільш ефективних варіантів зрошення рослин є крапельний полив.

Переваги і можливості систем автополиву

Завдяки правильно організованому зрошенню зелених насаджень можливо досягти найкращих результатів під час вирощування різноманітних садових і городніх культур.

Компанія «Укрполив» пропонує високоякісну продукцію від перевірених виробників, яка використовується для поливу рослин на грядках, в теплицях, на городах, в садах. Її переваги – максимально тривалий час експлуатації. Правильний вибір такого обладнання дозволить звести нанівець ризик появи хвороб рослин і їх загибель.

Крапельний автополив має багато переваг:

  • подача води безпосередньо до кореневої системи рослин, що попереджує появ гнилі на ній і інших грибкових захворювань;
  • витрати рідини будуть мінімальними, що актуально на територіях, де є проблеми з постачанням води (на полях, у фермерських господарствах і ін.);
  • подавати рідину можна по розкладу в залежності від погодних умов;
  • підкормка рослин відбувається автоматично і рівномірно;
  • немає необхідності постійно контролювати роботу системи.

Основна деталь системи крапельного поливу – стрічка, по якій поступає волога. Саме з її використанням добрива і засоби захисту поступають до коренів рослин в потрібній кількості і своєчасно.

Користуються популярністю крапельні трубки, використання яких є оптимальним рішенням для теплиць. В таких умовах вирощування рослини потребують більш частого поливу, ніж культури, які ростуть на відкритих ділянках. Також тепличні рослини потребують більш частого насичення добривами.

крапельний полив

Крапельні трубки для цього виду зрошення працюють максимально ефективно на протязі тривалого часу у випадку дотримання певних правил. Головна задача в цьому випадку – забезпечення максимально якісної фільтрації рідини, яка буде подаватися по трубках. Вони вкрай чутливі до забруднення води. Осадок, сміття швидко можуть вивести систему з ладу. Тому важливо організувати попередню фільтрацію рідини, яка буде поступати в мережу. Інколи доводиться фільтрувати рідину в декілька етапів для досягнення кращого результату.

Щоб придбати якісне обладнання для організації крапельного поливу, звертайтесь в спеціалізовані магазини, такі як «Укрполив». Ця компанія пропонує надійні системи, здатні ефективно працювати на протязі всього терміну експлуатації. Правильний вибір насоса, труб, фітингів – можливість організувати результативний догляд за зеленими насадженнями и отримувати гарний врожай кожного року.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-08-2022
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11167

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]