Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Відкрили дорогу, яка була змита внаслідок паводка, на Рахівщині

Відкрили дорогу, яка була змита внаслідок паводка, на Рахівщині

Останні декілька років ДП «Великобичківське ЛМГ» щорічно будує понад три кілометри лісової дороги і здійснює поточний та капітальний ремонт близько 15 км вже збудованих шляхів.

В основному підприємство зводить дороги у верхніх лісництвах, оскільки потрібно відкривати лісосічний фонд, до якого раніше не було доступу.

Раніше на цьому місці вже пролягала подібна лісова магістраль, однак під час катастрофічного паводка 1998 року її повністю змило водою. Тому будувати було надзвичайно складно, адже для цього знадобилося повернути річку у попереднє русло.

Учора відбулося урочисте відкриття цієї нової ділянки дороги за участі керівництва та колективу лісгоспу, керівництва Закарпатського ОУЛМГ, Рахівської РДА, представників засобів масової інформації, громадськості.

Того ж дня відкрили і новозведений будиночок для лісової охорони. До речі, це не перший такий будиночок, але він суттєво відрізняється він своїх попередників. Тут сучасне умеблювання, сантехніка, створені усі умови для затишного і комфортного проживання.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11130

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]