Головна » 2016 » Лютий » 15 » Відпочинок у еко-стилі пропонують на Міжгірщині

Відпочинок у еко-стилі пропонують на Міжгірщині

На  Закарпатті набуває популярності відпочинок у  стилі «еко» — спроба відтворення природного середовища у місцях проживання людини.

Так, поблизу села Ізки на Міжгірщині розкинувся цілий еко-комплекс відпочинку. Тут намагаються створити умови, максимально наближені до природи: дерев’яні будиночки, ґрунтові доріжки, кінні прогулянки, пасіка, ферма, на якій виготовляють власну еко-продукцію . Все для того, аби сповна відчути дух гір. Причому, відпочивати тут можна у будь-яку пору року.

«Нас люблять і цінують, до нас їдуть ті, хто любить простір, ті, хто любить напівдикий ландшафт, хто любить відчувати під собою траву. Ті, хто хоче величезний гармидер,  запах асфальту, — тим трошки не до нас. Ми рухаємося по-іншому. Наш клієнт – це Київ (перша черга), Львів, Ужгород, Одеса нас любить, так історично», — каже Андрій БОЙКО, директор еко-комплексу

На схилах гори Магура,  біля якої і знаходиться комплекс відпочинку, працюють крісельний та невеликий бугельний витяги. Наразі Магура ще не повністю засніжена, але від небесної канцелярії снігу очікують ще до Нового року. Як стверджують керівники курорту, тут є кілька снігових гармат, які, за сприятливих погодних умов, готові ще й до штучного засніження схилів.

Середнього рівня траси тут є порівняно просторими і готові зустрічати  як досвідчених лижників і сноубордистів, так і початківців — поціновувачів зимового відпочинку.

Ще ця закарпатська місцина славиться  особливим джерелом з водою з унікальним складом.  Вода тут насичена природними маслами (зокрема, кремнієвий склад та гліцерин), які дуже добре впливають на шкіру. Якщо пити цю воду, то можна вивести усі шкідливі токсини.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11463

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]