Головна » 2013 » Липень » 1 » Відпочинок у Карпатах

Відпочинок у Карпатах

Відпочинок у Карпатах

Якщо Ви мрієте про відпочинок у горах, то відпочинок у Карпатах - це оптимальний варіант. Карпати - це справжнє природнє диво: чудові гори, оточені лісами, де можна зустріти річки та водоспади.

Якщо Ви вперше приїхали до Карпат, то, скоріш за все, зацікавлені зимовим відпочинком. Це мабуть перше, що спадає на думку, коли мова йде про Карпати. Гостинні Славське, Яремча та Буковель готові прийняти туристів, причому не тільки взимку - у будь-яку пору року.

Буковель - це комплекс, де відпочинок буде найдорожчим. Однак, емоції та враження варті тієї ціни, яку варто сплатити. Цей елітний комплекс було збудовано не так давно, однак він встиг завоювати прихильність туристів усієї Європи. До речі, відпочивають тут не тільки взимку - в будь-яку пору року.

Славське і Яремча протягом усього року також готові прийняти туристів. Дуже розвинений у Карпатах зелений туризм. Тутешні місцевості люблять відвідувати туристи-фанати еко-туризму. Повітря Карпат настільки чисте, а клімат настільки сприятливий, що тут можна зустріти безліч рідкінсних дерев, кущів, трав і квітів. Цілющі трав'яні збори з Карпат користуються чималою популярністю і в Україні, і за її межами. Чаї з тутешніх трав мають справді чарівні властивості: вони здатні не тільки лікувати, але й здійснювати чудову профілактику багатьох захворювань.

Щоб зарядитись енергією на цілий рік вперед, варто відвідати водоспади Карпат та спробувати ягід, яких повно в Карпатах восени та навесні. Місцеві жителі займаються збором ягід та продають їх. Отже, можна і самому спробувати зібрати, і просто придбати.

Де відпочити у Карпатах? До послуг туристів приватні садиби, готелі, невеличкі хатинки-готелі. Місцеві жителі дуже гостинні і з задоволенням приймуть у себе туристів. Чимало власників готелів надають послуги з харчування. У Карпатах здебільшого невеличкі готелі і власники цілком можуть приготувати чудових закарпатських смаколиків, яких неможливо скоштувати де-інде. Тутешня кухня відрізняється особливою пікантністю і смаком - її варто скоштувати.

У Карпатах проводять чимало екскурсій. Відвідати кожну з них за одну відпустку навряд чи вдасться, але принаймні частину охопити варто. Насолода західноукраїнським колоритом гарантована. Місцеві жителі люблять туристів, тому намагаються створити для них оптимальні умови відпочинку. Куди б Ви не поїхали в Карпатах, всюди буде відчуватись величезна любов до українських традицій, релігійність та гостинність місцевих жителів. Заради цього варто сюди приїхати.


За матеріалами: Новини сьогодні
01-07-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11583

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]