Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Відзначить ювілей персональною виставкою в Ужгороді художник Анатолій Сакалош

Відзначить ювілей персональною виставкою в Ужгороді художник Анатолій Сакалош

28 жовтня в Ужгороді художник Анатолій Сакалош, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України, представить персональну виставку  з нагоди свого  60-річчя.

Виставлятимуться понад 60 творів олійного й акварельного живопису та різьби по дереву, які він створив упродовж останнього десятиріччя. Деякі роботи експонуються вперше.

Твори експонуватимуться в Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту . Уродженець Хуста і випускник Ужгородського училища прикладного мистецтва (відділ художньої обробки дерева), Анатолій Сакалош більше 30 років мешкає в Берегові, де працював художником-оформлювачем і різьбярем, з 2002 по 2008 рр. займався реставрацією та реконструкцією старовинних історичних і сакральних споруд  у Чехії, а в останні роки переважно зосередився на творчості, входить до місцевого мистецького об'єднання "Берег" і бере активну участь у його заходах.

Автор низки експозицій у різних галереях Закарпаття і в Києві, а також на теренах близького зарубіжжя. Роботи ж митця знаходяться у приватних колекціях в Україні, Росії, Угорщині, Чехії, Голландії, Англії, Ізраїлю, США.

Початок о 15.00.

Управління культури Закарпатської ОДА

 


За матеріалами: Новини сьогодні
25-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1892

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]