Головна » 2017 » Вересень » 11 » Викрили мережу наркодилерів у Хусті

Викрили мережу наркодилерів у Хусті

Вчора, 9 вересня, працівники Управління карного розшуку та слідчого управління ГУНП в Закарпатській області спільно з працівниками поліції Хустщини провели завершальні оперативні заходи скрупульозної операції знешкодження злочинної групи наркозбувачів у місті Хуст.

Для того, щоб затримати злочинців та зібрати максимальну кількість доказових матеріалів, поліцейські провели ряд необхідних обшуків.

У результаті оперативних заходів у порядку статті 208 КПК України працівники поліції затримали 39-ти та 41-річного місцевих мешканців. Під час останнього обшуку в них вилучили підготовані до продажу розфасовані наркотичні засоби, отримані від реалізації наркотиків грошові кошти, а також автомобілі "Mercedes-Benz" та "Fiat". Вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом слідчі ГУНП в Закарпатській області порушили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Матеріали справи буде передано до суду, який і визначить затриманим міру покарання.

"Ми несемо найвищу відповідальність — обов'язок безпеки краян. Розкриття злочинів, пов'язаних з обігом наркотиків, перебуває на особливому контролі. Завершення цієї операції — приклад того, що будь-яка злочинна діяльність буде припинена та покарана", — зауважив начальник Головного управління Національної поліції Закарпаття полковник Роман Стефанишин.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

 


За матеріалами: Новини сьогодні
11-09-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1964

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]