Головна » 2019 » Липень » 12 » Візити представників Угорщини на Закарпаття напередодні виборів вивчає МЗС України

Візити представників Угорщини на Закарпаття напередодні виборів вивчає МЗС України

МЗС України вивчає візити представників Угорщини на Закарпаття напередодні виборів

Міністерство закордонних справ України вивчає питання майбутнього візиту угорських високопоставлених осіб, включно з главою МЗС Петером Сіярто, до Закарпатської області.

Як повідомляє "Європейська правда", про це в коментарі "Інтерфакс-Україна" сказала речниця МЗС Катерина Зеленко.

"МЗС відомо про плани угорських чиновників відвідати Закарпатську область напередодні позачергових парламентських виборів в Україні. У поле зору МЗС також потрапили сигнали ЗМІ і громадських активістів щодо можливого використання цих візитів у політичному процесі як агітації за окремих кандидатів у народні депутати України, які балотуються в Закарпатській області", - сказала Зеленко.

За її словами, МЗС скоординує свої дії з президентом України, за підсумками чого угорську сторону буде відповідно поінформовано.

Раніше ЗМІ повідомляли, що міністр закордонних справ Угорщини прибуде на Закарпаття 16 липня. У програмі його візиту - відвідати Берегове та зустрітися з лідерами угорських організацій. За день до цього приїде керівник адміністрації прем’єр-міністра Угорщини Гергей Гуйяш.

Як відомо, 21 липня в Україні пройдуть парламентські вибори, і лідери угорських організацій Закарпаття балотуються за мажоритарними округами.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-07-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1391

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]