Головна » 2020 » Червень » 30 » Візитна картка: що потрібно знати, якщо вирішили замовити візитку

Візитна картка: що потрібно знати, якщо вирішили замовити візитку

візитна, картка, ціна, замовлення, візитка

Візитна картка: що потрібно знати, якщо вирішили замовити візитку

У наш час для багатьох ділових людей невід'ємним атрибутом стала візитна картка, яку часто називають просто - візитка. Вона - не простий носій інформації, зроблений з паперу. Замовити оригінальні і якісні візитки в Україні, як втім і іншу поліграфію, можна вигідно онлайн. Так, до прикладу, найкращі ціни на візитки у Львові гарної якості можна знайти відвідавши сайт boom.lviv.ua. Тут вам запропонують високу якість, оптимальні терміни друку і все це - за розумною ціною.

На візитці містяться не просто контактні дані, а й більш важлива частина іміджу, фірмового стилю ділової людини. Адже в наші дні бізнесменів зустрічають не тільки за "одягом", а й по візитній картці. Прокрутіть особисту візитницю. У ній ви знайдете величезну кількість різноманітної поліграфії, візиток.

У той же час, якщо ви тільки хочете замовити собі цю корисну поліграфію, тоді, напевно, не проти, щоб візитка виділялася з безлічі інших і не була для потенційних партнерів або клієнтів просто ще одною отриманою при зустрічі?

Візитка повинна працювати на власника, допомагати справити вигідне для нього перше враження, яке так важливо для подальших відносин.

Як тільки з'являється необхідність в візитній картці, виникає величезна кількість питань. Наприклад, який формат вибрати? Тут вибір у вас великий:

  • 90 х 50 мм;
  • 85,6 х 55 мм;
  • 81 х 57 мм;
  • 74 х 52 мм.

Який шрифт є найбільш зручним для читання

Адже візитка - це не тільки гарний дизайн, але і відмінна підказка, а також нагадування про вас для партнера. Саме тому, до вибору варто підходити серйозно, врахувавши багато нюансів і потрібно отримати відповіді на питання:

  1. Який спосіб друку вибрати?
  2. На якому папері друкувати - крейдованому, глянцевому, матовою, з певною текстурою або без?
  3. Зупинитися на односторонньої або двосторонньої візитці?

Однак зауважимо, що Вам не обов'язково самостійно розбиратися в цих тонкощах і працювати, щоб вільно володіти термінами. Адже досвідчені фахівці дадуть відповідь на всі ваші питання і дадуть докладну консультацію.

Фахівці завжди в курсі всіх змін тенденцій сучасного виготовлення візитних карток і підкажуть Вам, що є найбільш актуальним на даний момент. Так, наприклад, вони вам неодмінно підкажуть, що раніше популярний метод двостороннього друку, в наші дні відходить на другий план, а використання таких візиток навіть вже вважається поганим тоном. Краще мати з собою два комплекти візиток, на різних мовах, а друга сторона ідеально підійде для записів, які дуже часто виявляються важливішими інформації на самій візитці.

Фахівці не будуть засипати Вас безліччю непотрібної інформації, повідомлять тільки те, що дійсно необхідно. Вони націлені на партнерські відносини зі своїми клієнтами і завжди йдуть на зустріч.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-06-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1405

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]