Головна » 2021 » Грудень » 25 » Визнані найкращими у світі готелі Домініканської Республіки та Коста-Ріки

Визнані найкращими у світі готелі Домініканської Республіки та Коста-Ріки

Два готелі в Коста-Ріці та Домініканській Республіці були визнані найкращими у світі у своїй категорії. Як і щороку, було оголошено переможців премії World Travel Awards, яка нагороджує найкращих представників туристичної індустрії на глобальному рівні.

Готелі, авіакомпанії, аеропорти, напрямки та різні постачальники послуг входять до комплексних категорій цих престижних нагород, де експертне журі визнає найкращих у секторі.

Саме тут Коста-Ріці та Домініканській Республіці вдалося розмістити один із своїх об’єктів. Цим вони продемонстрували, що готельна індустрія регіону сформувала дуже ексклюзивну пропозицію щодо розміщення.

Найкращий екологічний готель

У категорії “Провідний зелений готель світу 2021 року” Gaia Hotel & Reserves у Коста-Ріці зумів зберегти це визнання; він був номінований у фінальному списку разом з іншими об’єктами з Кенії, Канади, Сінгапуру, Чилі, Танзанії та Перу.

Цей ексклюзивний готель у провінції Пунтаренас вимагав такого визнання протягом двох років.

Розкішний бутік-комплекс оточений чудовими прибережними лісами Мануель Антоніо, де живе дивовижне розмаїття дикої природи. Його прекрасні незаймані краєвиди можна оцінити з люксів та вілл з терасами, характерними для цього туристичного комплексу в Коста-Ріці.

Крім того, готель пропонує різноманітні високоякісні послуги, такі як гастрономічна пропозиція та спа-процедури.

Найкращий готель для занять спортом класу люкс

Домініканська Республіка також змогла позиціонувати Casa de Campo Resort & Villas як “Ведучий у світі розкішний спортивний і віловий курорт 2021 року”, де він конкурував з готелями в Італії, Ямайці та Іспанії.

Розкішний готель, який приймає у карибській країні багатьох світових знаменитостей, виграє цю нагороду поспіль із 2014 року.

Розташований у Ла-Романі, Casa de Campo був першим курортом, заснованим у Домініканській Республіці понад 50 років тому. В даний час він має в своєму розпорядженні три поля для гольфу, спроектовані Пітом Дайєм, які вважаються кращими в Карибському басейні. Тут також є кінноспортивний центр, три приватні пляжі та розкішні вілли для прийому обраних гостей.

Ці два готелі є доказом того, що в Коста-Ріці та Домініканській Республіці найкращі у світі умови для проживання.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-12-2021
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1769

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]