Головна » 2017 » Лютий » 20 » Влада й громадськість уТячеві вклонились пам’яті Героїв Небесної Сотні

Влада й громадськість уТячеві вклонились пам’яті Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, у Тячеві відбувся мітинг-реквієм, присвячений третій річниці найтрагічніших днів Революції Гідності та Дню Героїв Небесної Сотні. У зібранні взяли участь керівники районної та міської влади, депутати Закарпатської обласної ради, очільники силових структур, громадських організацій, духовенство, держслужбовці, військові, активісти, громадськість міста та району.

Передусім, голова Тячівської РДА Василь Дем’янчук, голова Тячівської районної ради Василь Каганець, Тячівський міський голова Іван Ковач, представники правоохоронних органів, громадських організацій, керівники та працівники районних установ, мешканці міста поклали квіти до пам’ятника Героям Революції Гідності з запаленими на знак шани й пам’яті лампадками.

Літературну композицію прочитали вихованці Тячівського ЦДЮТ.

Пам'ять про Героїв вшанували хвилиною мовчання.

Відтак до учасників зібрання звернулися представники духовенства. Священик Свято-Покровської церкви УПЦ МП Василь Челленяк помолився за упокій душ Героїв Небесної Сотні, які в мирний час полягли від снайперських куль у столиці мирної держави.

Спільну панахиду за Героями Революції Гідності та військовими, які загинули у зоні бойових дій на сході України, відслужили декан Тячівського деканату греко-католицької церкви прот. Йосип Штогрин, благочинний Тячівського району УПЦ КП прот. Андрій Гирич та священик римо-католицької церкви Святого Стефана о.Андрій Кващук.

В пам’ять про Героїв Революції Гідності, які віддали життя за право жити у країні, запалили лампадки.

Насамкінець учасників урочистостей запросили на фотовиставку, присвячену подіям Майдану, яка триває у картинній галереї ім.Ш.Голлоші. 


За матеріалами: Новини сьогодні
20-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11003

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]