Головна » 2016 » Серпень » 12 » Вперше у Карпатах пройде фестиваль Polyana Music Festival

Вперше у Карпатах пройде фестиваль Polyana Music Festival

9-11 вересня в Карпатах відбудеться перший Polyana Music Festival. Він пройде просто неба в долині річки Пеня, поблизу села Поляна в Закарпатській області, повідомляє Сultprostir.ua.

"Це буде атмосферна подія в осінніх горах з тихими світанками і звучними ночами під зірками. Ми робимо фестиваль, який повинен сповнити всіх відвідувачів новими красивими емоціями", – розповіла Cultprostir ідеолог Polyana Music Festival Євгенія Стрижевська.

Також вона додала: "Ми хочемо відкривати Україну українцям, а також закохати в нашу країну сусідів".

На Polyana Music Festival буде дві сцени, які розташуються між лісом і горами. Організатори не обмежуються одним або кількома музичними стилями. Але, за словами Євгенії Стрижевської, акценти 2016 року – це world-music та різні напрямки сучасної електроніки.

Хедлайнерами Polyana Music Festival стануть французька world music група Deep Forest, британський електронник Chicane (a.k.a. Nicholas Bracegirdle) та українська співачка ONUKA.

На Main Stage виступлять польський колектив Sexy Suicide, бєларуси Shuma, українські гурти Cepasa, Sun Groove, Morphom, Go-A, TonikaDJBand та інші.

"Ми прагнемо залучити аудиторію з чотирьох сусідніх країн: Угорщини, Словаччини, Румунії, Польщі, – каже Євгенія Стрижевська. – І, як цього, так і наступного року, музиканти з цих країн обов'язково будуть учасниками Polyana Music Festival".

Нагадаємо, днями у Луцьку відгримів ювілейний 10-й фестиваль "Бандерштат".


За матеріалами: Новини сьогодні
12-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1919

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]