Головна » 2017 » Квітень » 9 » Вперше в Ужгороді відбувся Кубок України з тріатлону

Вперше в Ужгороді відбувся Кубок України з тріатлону

  Учора 8 квітня в обласному центрі Закарпаття кілька вулиць міста було перекрито, адже вперше в Ужгороді відбувався Кубок України з триатлону.

У змаганнях із цього олімпійського виду спорту, що складається з плавання, велоперегонів та легкоатлетичного кросу, взяли участь майже два десятки спортсменів та аматорів із різних міст України.

Зранку плавання на дистанції 500 метрів провели в басейні «Буревісник» спорткомплексу Ужгородського національного університету. У другій половині дня стартували велосипедні перегони на дистанції 12 км. Проїхали спортсмени від площі Петефі через вулицю Льва Толстого, проспект Свободи – і аж до вулиці Заньковецької. Бігли крос на дистанції 3 через пішохідний міст, набережну Незалежності – до перехрестя з вул. Бращайків.

Артем Остахов, начальник фізичної підготовки і спорту Чопського прикордонного загону, майстер спорту з триатлону, розповів: «Сьогодні багато представників спортивної еліти знаходяться за кордоном. У зв’язку з тим, що не всі області взяли участь, ці змагання перекваліфікували з чемпіонату на Кубок України. Для розширення географії ми організували захід в Ужгороді, адже такі змагання тут ще не проводилися».

На площі Шандора Петефі відбулося оголошення результатів та нагородження спортсменів.

Серед чоловіків ІІІ місце здобув Івашков Кирило (Житомир), ІІ – Кирилов Денис (Житомир), І – Климко Михайло (Львів). Серед жінок на третій сходинці переможців – Лонська Діана (Житомир), на другій – Покотило Марта (Житомир), першість здобула Булавинець Любов (Львів).

До слова, закарпатці здобули призові місця тільки серед аматорів. На третій позиції – Руський Тарас (Великий Березний), на другій – Будинський Дмитро (Ужгород), на першій – Кудрявець Сергій (Львів).


За матеріалами: Новини сьогодні
09-04-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1965

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]