Головна » 2023 » Березень » 15 » З'явилися унікальні знімки секретного поїзда путіна - із бронею і закритими вікнами

З'явилися унікальні знімки секретного поїзда путіна - із бронею і закритими вікнами

У місцях, які путін відвідує найчастіше, навіть побудовані секретні станції і сполучні лінії.

31-річний росіянин Михайло Коротков багато років вистежував секретний потяг путіна. Саме цей вид транспорту путін обирає, коли їздить регіонами рф.

На опублікованих в The Washington Post знімках помітно, що у путіна - розкішний бронепоїзд без ідентифікаційних номерів і з завжди закритими вікнами.

У одного з вагонів є незвичний купол зверху - вважається, що там знаходиться спеціальне обладнання зв'язку.

Під час пандемії коронавірусу Коротков помітив різке збільшення складу поїзда путіна. "Він мчить, як божевільний, і всі інші заплановані поїзди поступаються йому дорогою", - прокоментував росіянин.

ЗМІ також писали, що з початку повномасштабного вторгнення в Україну путін почав більше пересуватися росією поїздом, а не, наприклад, літаком, оскільки залізничне сполучення важче вирахувати.

У місцях, які путін відвідує найчастіше, навіть побудовані секретні станції і сполучні лінії, включаючи Ново-Огарьово під москвою в 2015 році, Сочі в 2017 році і Валдай в 2019 році.

путін в ізоляції

Відомо, що російський президент фанатично обережний. Його навіть називають параноїком, коли справа стосується безпеки.

Під час пандемії коронавірусу путін встановив у себе "дезінфекційний тунель" для знезараження відвідувачів аерозольними миючими засобами і ультрафіолетом. Іноді журналістам здавалося, що путін тижнями залишався в ізоляції.

Ситуація загострилася, коли путін почав програвати війну Україні. За словами наближених до нього людей, російський президент фактично не покидає бункер, облаштований десь в Уральських горах.

Коли ж главі кремля доводиться відлучатися і виходити в люди, його оточують "статисти" і охоронці зі снайперами. Резиденцію путіна оточили "установками" ППО.


За матеріалами: Новини сьогодні
15-03-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1306

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]