Головна » 2016 » Травень » 16 » З Чеської Республіки до закарпатських рятувальників завітали колеги

З Чеської Республіки до закарпатських рятувальників завітали колеги

15 травня до Ужгорода з робочим візитом завітала делегація з Чеської Республіки.

До її складу входять й представники пожежно-рятувальної служби Краю Височіна на чолі із Яном Сламечка, голови комісії з безпеки та старости Крайового товариства пожежників Краю Височина, Товариства пожежників Чехії, Моравії і Слезька та Пардубицького краю на чолі із Йозефом Бідмоном – головою Крайового товариства пожежників Пардубицького краю, членом правління Товариства пожежників Чехії, Моравії і Слезька Чеської Республіки. Також взяли участь у зустрічі Почесний консул у м. Ужгород Отто Ковчар, керуючий справами Закарпатської обласної ради Юрій Гузинець, директор благодійного фонду «ВіЗа» Володимир Чубірко, голова Закарпатського товариства чеської культури Тетяна Сергієнко та інші поважні гості.

В рамках заходу чеські колеги вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС та поклали квіти до пам’ятної стели, що знаходиться на території 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород. Далі чеські колеги взяли участь в урочистому відкритті відреконструйованого постаменту із пожежним агрегатом, що відтепер зустрічатиме гостей на вході в Управління ДСНС.

Після завершення офіційної частини заходу, начальник Управління ДСНС України в області Роман Гудак ознайомив іноземних колег з роботою служби порятунку на Закарпатті розповів про роботу пожежно-рятувальних підрозділів та спеціальних підрозділів Аварійно-рятувального загону Управління ДСНС, повідомляє  У ДСНС України у Закарпатській області.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1807

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]