Головна » 2016 » Липень » 23 » З "господарем" області Луценко не погодив кандидатуру нового прокурора Закарпаття

З "господарем" області Луценко не погодив кандидатуру нового прокурора Закарпаття

Генеральна прокуратура України повідомляє про призначення Володимира Гаврилюка прокурором Закарпатської області.

"Генеральний прокурор України Юрій Луценко представив нового прокурора Закарпатської області Володимира Гаврилюка", - йдеться в повідомленні Генпрокуратури на сторінці Facebook.

Як повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook, Луценко під час представлення нового прокурора Закарпатської області заявив, що не погоджував кандидатуру нового прокурора з неформальними лідерами Закарпаття.

"Всі закарпатські цимбори (приятелі, друзі – ред.) мають закінчитися. Я сьогодні отримав СМСочку, чи погодив я кандидатуру прокурора з Балогою. Тому що інакше він не дасть йому працювати. Ні, не погодив.

Я навмисне обрав людину, яка знає Закарпаття. Тут все настільки складно, і взаємини цієї цимбори настільки заплутані, що потрібна відповідна людина.

Я вибрав людину, яка пройшла Ужгородську прокуратуру, має професійний рівень і моральні стандарти", - цитує Луценка його прес-секретар. Володимир Гаврилюк — уродженець м. Львова, в органах прокуратури працює протягом 17 років.

Розпочинав свою трудову діяльність зі стажиста на посаді помічника прокурора Теребовлянського району Тернопільської області.

З 2001 року - працює в органах прокуратури Львівської області, зокрема на посадах в апараті прокуратури області та заступника прокурора районного рівня. Відтак Гаврилюк працював заступником прокурора міста Червонограда.

22 квітня 2014 року призначений на посаду прокурора міста Ужгорода. Попередній прокурор Закарпатської області Володимир Янко, який обіймав цю посаду з січня 2014 року, 19 липня був представлений як новий прокурор Луганської області.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
23-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1811

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]