Головна » 2015 » Липень » 24 » З гранатомета у Києві обстріляли відділення банку. Міліція вважає це "хуліганством"

З гранатомета у Києві обстріляли відділення банку. Міліція вважає це "хуліганством"

У Києві, вночі 24 липня невідомий зі зброї, попередньо, гранатомета, стріляв по відділенню банку, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на МВС.

"Попередньо встановлено, що невідомий чоловік скоїв один постріл у приміщення банку. Як наслідок пошкоджено фасад будівлі і два пластикових вікна на третьому і четвертому поверхах. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Києві.

Міліція інформує, що в п'ятницю близько 1-ї ночі в частини столичної міліції надійшло повідомлення про вибух біля одного з банківських відділень на Вознесенському узвозі, що в Шевченківському районі.

На місце події терміново були направлені наряди поліції, слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь міліції, вибухотехніки.

Правоохоронці провели низку необхідних першочергових слідчих дій. Вилучені предмети з місця події передано на експертизу.

Зібрані відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даною подією відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України. Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення і затримання причетних до цього осіб.

Раніше користувачі соцмереж повідомили про потужний вибух, передає "Новое время".

"Вибух у самому центрі Києва. Невідомий чоловік, одягнений у все чорне, вийшов з "Таврії" і вистрелив з міномета по вікну 4-го поверху будівлі банку", - пише на своїй сторінці в Twitter репортер Громадского.ТБ Дмитро Лебедєв.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1888

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]