Головна » 2023 » Липень » 24 » З роздробленою росією - Притула продав "карту Буданова" за 14 млн гривень: куди спрямують кошти

З роздробленою росією - Притула продав "карту Буданова" за 14 млн гривень: куди спрямують кошти

Український телеведучий та волонтер Сергій Притула провів благодійний аукціон, у рамках якого було продано "карту Буданова". На ній зображена роздроблена росія.

Аукціон тривав всього годину, але зібрав чималу кількість поціновувачів унікальних речей. Починався він зі ставки у 400 тисяч гривень, а фінальна досягла 14 мільйонів.

Доволі багато учасників було до ставки у 6 млн гривень. Але коли вони перетнули цю позначку, залишилось три учасники, які і боролись між собою. Найбільшу ставку запропонував учасник, на ім'я Михайло. Саме він і став щасливим володарем "карти Буданова".

Як зазначив Сергій Притула, отримані від продажу карти кошти спрямують на збір "Виявляємо та знищуємо". Його ціль – придбання п'яти комплексів БАЛА EOS C VTOL для штурмових спецпідрозділів ГУР.

Нагадаємо, що ця карта стала відома завдяки одному з інтерв'ю Буданова. За словами голови ГУР, це такий собі умовний поділ, який є вірогідним сценарієм розпаду рф після перемоги України. На мапі чорним маркером обведені Курська і Бєлгородська області та Кубань.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1456

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]