Головна » 2016 » Липень » 21 » З Виноградівщиною співпрацюватиме польська гміна

З Виноградівщиною співпрацюватиме польська гміна

Листа про співпрацю від очільника гміни, розташованої за 80 км від Варшави, представники польської делегації передали керівникам Виноградівської районної ради.

19 липня керівники Виноградівщині провели зустріч з іноземними гостями Так, у складі делегації на Виноградівщину приїхали з гміни Сточек Луковський Люблінського воєводства педагоги гімназії, керівники бібліотеки, Міжнародного Економічно-Інтеграційного та Культурно-Туристичного Фонду, а також волонтери Корпусу Миру США.

На Виноградівщину делегація прибула у рамках співпраці з НВК «Виноградівська ЗОШ I-II ст. − ДНЗ №6». Директор комплексу Марія Сігетій розповіла, що наразі з польськими колегами вони готують різні проекти щодо подальшого співробітництва, а волонтери Корпусу Миру провели для учителів презентацію методики навчання в американських школах.

Керівник ради Віталій Любка розповів про Виноградівський район, його соціально-економічні показники, співпрацю з угорськими та румунськими містами-побратимами. Відповів на запитання щодо роботи органів місцевого самоврядування, реформ, які наразі проводяться в Україні тощо. А гості з Польщі представили свій регіон. У підсумку зустрічі сторони висловили наміри про співпрацю, зокрема, у культурному, туристичному та освітньому напрямках, інформує Виноградівська районна рада.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-07-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1820

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]