Головна » 2019 » Серпень » 22 » Зацікавлені в кваліфікованих спеціалістах хустські турагенства

Зацікавлені в кваліфікованих спеціалістах хустські турагенства

Хустські турагенства зацікавлені в кваліфікованих спеціалістах

Фахівці Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості постійно проводять міні-ярмарки вакансій за участю працедавців міста та району, в яких є потреба в кадрах.

На цих заходах безробітних та осіб, які знаходяться у пошуку роботи інформують про наявні вакансії та надають можливість особисто поспілкуватися з працедавцем (або з представником підприємства).

21 серпня у Хустській міськрайонній філії Закарпатського обласного центру зайнятості для безробітних відбувся черговий міні-ярмарок вакансій на замовлення Хустського агентства регіонального розвитку «Хуст-Європа-Центр».

Шукачам роботи пропонувались вакантні посади: «менеджер» та «менеджер з туризму». У заході взяв участь керівник ХАРР «Хуст-Європа-Центр» Юрій Потрогош та 11 осіб, з яких 10 зареєстровані безробітні.

«На Закарпатті, та у Хусті, зокрема, туризм – це дуже перспективна галузь, чому сприяє транзитний статус області, але вона ще тільки розвивається. На сьогодні, на ринку праці маємо невелику кількість дипломованих спеціалістів, але й вони без досвіду роботи. А тут досвід – це головне, а саме, досвід комунікації з клієнтами, у тому числі і новітніми методами: з допомогою соцмереж. Ми, Хустське агентство «Хуст-Європа-Центр» та турагенство «Поїхали з нами», маємо можливості та готові навчити цьому кожного, хто бажає працювати у сфері туризму» – повідомив Юрій Іванович.

По закінченню ярмарку 2 осіб зацікавилися запропонованими вакансіями, та отримали запрошення на співбесіду безпосередньо в агентстві.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-08-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1436

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]