Головна » 2023 » Жовтень » 10 » Заявила племінниця Трампа, що він міг розкрити путіну секрети оборони Ізраїлю, - "він маніяк"

Заявила племінниця Трампа, що він міг розкрити путіну секрети оборони Ізраїлю, - "він маніяк"

За її словами, путін міг передати цю інформацію Ірану. Племінниця 45-го президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа заявила, що той міг розкрити російському керівництву "секрети нацбезпеки" Ізраїлю.

Мері Трамп опублікувала скріншот заяви свого дядька, де він задається питанням про можливість здійснення терористичних атак на території США. "Ті ж самі люди, які здійснили набіг на Ізраїль, в рекордній кількості вливаються в наші колись прекрасні США через повністю відкритий південний кордон. Вони планують напад на нашу країну? Криворукий Джо Байден і його бос Барак Хусейн Обама зробили це з нами!"- написав він.

У своєму пості Мері запитує, чому Трампу досі "дозволяють розгулювати на волі". "Цей маніяк, швидше за все, передав путіну (який передав Ірану, який передав ХАМАСу) секрети національної безпеки Ізраїлю..."- написала вона.

Що відомо про Мері Трамп

Мері Ліє Трамп 58 років, вона є психологом і автором книг. Також вона входить в Демократичну партію Сполучених Штатів Америки.

У 2020 році була опублікована її книга "Занадто багато і завжди недостатньо: як моя сім'я створила найнебезпечнішу людину у світі". Вона в перший же день продажів розійшлася тиражем близько мільйона примірників.

Мері Трамп заявляла, що її дядько повинен покинути пост американського президента. За її словами, він "абсолютно не здатний керувати країною, і небезпечно дозволяти йому займатися цим".


За матеріалами: Новини сьогодні
10-10-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1815

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]