Головна » 2013 » Квітень » 24 » Закарпатці долучилися до «Сили людей»

Закарпатці долучилися до «Сили людей»

23 квітня в Києві відбулася презентація ініціативи створення об’єднання СИЛА ЛЮДЕЙ. Серед ініціаторів також закарпатці – Микола Ковальчук та Олександр Солонтай.

Учасниками презентації стали 180 людей присутніх на зустрі в залі та 344 он-лайн глядачів прямої веб-трансляції.

На думку організаторів, об’єднання СИЛА ЛЮДЕЙ стане основою для формування потужної новітньої політичної сили, яка буде принципово іншою. Вони переконані: ні помаранчеві, ні біло-голубі, не змінили країну, оскільки борються лише за владу, а не за справжні перетворення.

 Тому ініціатори об’єднання, а це 25 представників малого та середнього бізнесу, громадських діячів та місцевих депутатів, обіцяють провести політичну  люстрацію. І почали з себе: членами об’єднання СИЛА ЛЮДЕЙ не можуть бути політики, які були депутатами ВР, членами Кабінету міністрів, Президентами, головами ОДА, генеральними прокурорами, суддями Конституційного суду, починаючи з 2004 року.  Ці люди вже могли змінити країну, але не зробили цього, підкреслюють засновники об’єднання СИЛА ЛЮДЕЙ.

Засновники об’єднання запрошують у свою команду тих, кому близькі їхні цінності та принципи, а саме – гідність, свобода, відповідальність, справедливість, відкритість, дієвість, солідарність, конкурентність, добробут. Але, вони підкреслюють, об’єднуватися будуть тільки з тими хто, хоче  змінити країну, а не дорватися до влади.

«Приймаючи рішення, ми керуємось цінностями та принципами, які є основою дій кожного з нас. Ми будуємо силу для людей, а не черговий проект на замовлення олігархів. Тільки сила, розбудована за правилами, знизу догори, зможе протистояти діючій системі. Ми їдемо в регіони шукати людей, які мають схоже бачення. Людей, яким болить за державу, які хочуть та можуть об’єднатися, щоб змінити країну!», оголосили учасники презентації об’єднання СИЛА ЛЮДЕЙ.



За матеріалами: Новини сьогодні
24-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11406

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]