Головна » 2016 » Листопад » 18 » «Закарпатське божоле» стартувало - в Ужгороді відкрили першу діжку молодого вина

«Закарпатське божоле» стартувало - в Ужгороді відкрили першу діжку молодого вина

Розпочалося святкове дійство 18 листопада на площі Шандора Петефі в Ужгороді ходою з лицарями Ордену Святого Миколая та прекрасними дамами, яка через пішохідний міст і площу Театральну рушила на Корзо. 

Символічну бочку вина цьогорічного врожаю відкоркував на розі вулиць Корзо і Волошина міський голова Богдан Андріїв, який привітав із початком фестивалю ужгородців та гостей міста.

Він запросив усіх відвідати винний фест, який в п’ятницю о 10 годині розпочнеться у «Совиному гнізді» і триватиме до неділі, 20 листопада.

Після перерви улюблений фестиваль повернувся до Ужгорода завдяки ініціативним і небайдужим людям: міський голова подякував за це відомому туризмознавцю Федору Шандору та «головному винуватцю» свята – голові Спілки приватних виноробів та виноградарів Закарпаття Олександру Ковачу.

Ті, хто прийшов на урочисте відкриття фестивалю «Закарпатське божоле», могли скуштувати молодого вина, крім того, ще одним подарунком було захопливе фаєр-шоу.

Як стверджують організатори, «ужгородська бочка з вином» – перша діжка молодого вина урожаю 2016-го, відкоркована в Україні. Отже саме з нашого міста стартувало смакування новим вином, яке визріло цього літа.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1789

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]