Головна » 2012 » Листопад » 11 » Закарпатські румуни бояться кінця світу . ВІДЕО

Закарпатські румуни бояться кінця світу . ВІДЕО


Як стало відомо «Новинам Закарпаття» деякі закарпатські румуни бояться кінця світу, який має відбутися 24 грудня 2012 року.
Тому декілька наших земляків відкликнулася на заклики румунських активістів, створити людську спіраль, під Бухарестом та вчора поїхали туди.

Активісти цієї акції вірять в те,що таким чином вони зможуть відвернути кінець світу.

Тема майбутнього «кінця світу» давно є однією з найпопулярніших у світі, оскільки вона стосується людства в цілому. Фатальну дату в різні роки передбачали не тільки пророки і віщуни, але також вчені і філософи, і навіть цілі цивілізації.
 Проте останнім часом обговорення прийдешнього апокаліпсису в російських і зарубіжних ЗМІ помітно активізувалося. Це пов'язано з найбільш відомими і нашумілими передбаченнями жерців з племені майя, які вважали, що кінець світу відбудеться 21 грудня 2012 року.
Землі дійсно можуть загрожувати як небезпека з космосу, так і ядерна катастрофа в результаті глобального збройного конфлікту. Але, на думку різних експертів, явних передумов для цього поки немає, і найближчим часом вони навряд чи з'являться.
 
У той же час тему скорого апокаліпсису вміло експлуатують в своїх інтересах не тільки політики, відволікаючи тим самим увагу населення від насущних проблем і відводячи громадян від обговорення справді важливих тем (порушення прав людини, моральна деградація суспільства, економічні та демографічні проблеми і т. д. ). Залякування людей кінцем світу  також активно практикують для досягнення корисливих цілей шахраї різного роду.

За матеріалами: Новини сьогодні
11-11-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11757

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]