Головна » 2023 » Липень » 21 » Закликає знищити ПВК "вагнер" Джордж Клуні: як виглядає його план

Закликає знищити ПВК "вагнер" Джордж Клуні: як виглядає його план

Знаменитий американський кіноактор Джордж Клуні зробив важливу заяву. Чоловік висловив свою позицію щодо війни в Україні та закликав до боротьби з ПВК "вагнер". Подробиці – далі в матеріалі.

Популярний артист неабияк порадував українців заявою про необхідність створення коаліції яка б боролася з угрупуванням євгена пригожина. 62-річний артист – активний громадський діяч. Він – один з ініціаторів створення спільноти The Sentry, яка бореться із сумнозвісною злочинною вйськовою компанією.

Відомий актор Джордж Клуні закликав боротися з терористами ПВК "вагнера". Артист описав звірства найманців євгена пригожина. Клуні закликає країни Заходу створювати коаліцію і знищувати бізнес-імперію "вагнера".

Джордж заявив що розуміє суть стратегії "вагнера". У колонці для видання The Economist Клуні написав:

Стратегія "вагнера" у ЦАР полягала в тому, щоб “не залишати слідів”, вбиваючи очевидців і вбиваючи мирних жителів, жінок і дітей. Слідчі допитали солдатів ЦАР і ополченців з командного ланцюжка "вагнера", які сказали, що їх навчали тортурам – відрізати руки і ноги, видаляти нігті, душити і спалювати людей живцем. Америка, Європейський союз та інші союзники повинні зосередитися на тому, щоб притягнути "вагнер" до фінансової та юридичної відповідальності. Вони повинні створити спеціальну коаліцію, спрямовану на руйнування бізнес-імперії угруповання, заявив Клуні.

Окрім того актор багато разів згадує Україну. Клуні каже, що санкції проти звірської ПВК, які колективний захід наважився прийняти, які були введено на фоні широкомасштабного вторгнення, залишили країну-терористку без доступу до світових ринків.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1480

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]