Головна » 2023 » Травень » 9 » Заманювати паспортом Чилі почали масово вагітних росіянок

Заманювати паспортом Чилі почали масово вагітних росіянок

Компанії допомагають організувати пологи і чилійський паспорт за суму до 1 млн рублів.

В рф після скандалу в Аргентині ділки ринку других паспортів почали масово рекламувати відправку вагітних росіянок в Чилі.

У мережі розміщені десятки роликів на YouTube, де порівнюються програми Аргентини і Чилі для родового туризму. У цьому бізнесі вже беруть участь десятки російських компаній і їх представники в Чилі, пише видання The мoscow Times.

Серед них Chilekids з офісами в москві, Махачкалі і Вінья-Дель-Мар, сервіс Chilepassport, Chilemamas, Panamamama, Assispoint, проект Look My Tour та інші. Ціна на отримання громадянства для дитини практично однакова - компанії допомагають організувати пологи і чилійський паспорт за суму до 1 млн рублів.

Компанії дають обіцянку, що відразу після народження дитина отримує один з найсильніших паспортів (12 місце в світовому рейтингу), а його батьки також зможуть претендувати на громадянство.

Скандал з вагітними росіянками в Аргентині

Торік росіяни влаштували "пологово-паспортний туризм" в Аргентину. Користуючись місцевим законодавством, громадяни рф кинулися народжувати дітей в цій країні, щоб дати їм можливість отримати паспорт Аргентини.

На початку лютого 2023 року аргентинська влада вирішила розібратися з цією ситуацією. Міграційні органи почали наводити порядок з потоком вагітних росіянок.

Влада Аргентини почали масово відмовляти громадянам рф у продовженні дозволів на перебування в країні після скандалу з навалою вагітних росіянок.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1343

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]