Головна » 2016 » Травень » 31 » Запевнив, що робить все, щоб уникнути нових хвиль мобілізації, Порошенко

Запевнив, що робить все, щоб уникнути нових хвиль мобілізації, Порошенко

Україна наразі робить все можливе для того, аби уникнути чергових хвиль мобілізації.

Про це президент України Петро Порошенко заявив під час урочистостей з нагоди 70-річчя з дня заснування ДП "Антонов", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"І ми поки робимо все, щоб уникнути подальших хвиль мобілізації. Чому? Тому що ми значно підняли рівень грошового забезпечення українського воїна", - сказав глава держави.

Порошенко поінформував, що наразі вже 30 тисяч військовослужбовців записалися у контрактники.

"Вмотивованих, добре навчених, добре нагодованих, вдягнутих, озброєних, і пишаюся тим, що зараз ми маємо іншу армію, і невипадково я оголосив 2016 рік роком Повітряних сил України, бо перекомплектація буде спиратися на виробничі потужності "Антонова", - резюмував він.

Нагадаємо, раніше сьогодні Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до статті 23 Закону України" Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію "(щодо звільнення від призову на військову службу під час мобілізації близьких родичів осіб, які загинули під час безпосередньої участі в антитерористичній операції).

Порошенко заявляв, що сьома хвиля часткову мобілізацію буде єдиною в 2016 році, якщо не відбудеться загострення на Донбасі. Повідомлялося, що в рамках 7-ї хвилі мобілізації планується призвати від 5 до 10 тисяч осіб.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1836

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]