Головна » 2021 » Жовтень » 19 » Заробіток в телеграмі: основні способи

Заробіток в телеграмі: основні способи

заробіток онлайн

Щомісячна аудиторія Telegram перевищує 100 млн.користувачів, щомісяця його скачують понад 350 тис. осіб і щодня через нього відправляються понад 15 млрд. повідомлень. Саме це робить його одним з лідерів серед аналогічних рішень, що зв'язують людей по всьому світу за допомогою зашифрованих каналів передачі даних

У нашій сьогоднішній статті ми розглянемо, як можна використовувати озвучені вище цифри в своїх цілях і організувати заробіток в Телеграм. Пропонуємо перейти до безпосереднього питання: Як заробити на Telegram-каналах?

Основні способи заробітку в телеграмі

Нижче ми розглянемо найбільш поширені і доступні більшості користувачів способи, як заробити в Телеграмі (Telegram), за допомогою яких можна спробувати заробити гроші, використовуючи потенціал цього месенджера.

Розміщення реклами через телеграм-біржі

Найбільш поширений спосіб, який використовує безліч діючих каналів, для заробітку в Telegram. Досить додати канал в одну з таких бірж, або просто написати в описі каналу про те, що на ньому є розміщення реклами і, при наявності сформованого ядра аудиторії і достатньої кількості передплатників, вам почнуть надходити рекламні заявки на розміщення реклами.

Середня вартість реклами вираховується за формулою 0,5 грн за 1 підписника. Тобто якщо на вашому каналі 1000 підписників, то ваш потенційний заробіток в Telegram з каналу дорівнює 500 грн.

Блог за моделлю paywall

Монетизувати аудиторію телеграм-каналу можна за допомогою введення paywall-доступу (що таке пейвол), коли ви переносите частину найцікавішого контенту з публічного читання на закриту за платний доступ платформу, на зразок каталогу експертів з EXP.fm.

Створивши закритий блог, ви можете ділитися з найвідданішими передплатниками своїм унікальним досвідом і ... отримати заробіток в телеграмі на платній підписці до його прочитання.

Накрутка підписників

Будемо чесним - продаж підписників для заробітку в телеграмі є. І, практично кожен канал користувався цією послугою на різних етапах свого існування. Вартість продажу передплатників у різних продавців різна і коливається від 100 грн. до 120 грн. за сотню користувачів. Звідки вони беруть передплатників для продажу? Джерел кілька:

  • біржі послуг, на яких вони купують підписку на ваш канал за 1 грн, а перепродують його власникам каналів за 3;
  • реєстрація акаунтів на покупні сімки, коли на одну сімкарту регается повноцінний користувач, і через веб-інтерфейс їм підписуються на десятки і сотні каналів.

Як ви розумієте, даний спосіб відрізняється тим, що прямо порушує правила месенджера і тільки перешкоджає його природному і якісному розвитку.

Розробка програмного коду

Боти - це гнучкий і потужний інструмент, який дозволяє розширити сферу використання Telegraph. Усвідомлюючи перспективи розвитку даного напрямку, керівництво месенджера виділило 1 млн.дол. на гранти розробникам кращого бота і періодично організовує конкурси з написання коду для окремих модулів програми. Так, Востаннє учасники розробляли функціонал фото - і відео-зйомки. Переможцю дістався грошовий приз, у розмірі 120 тис. грн. 0,5 млн. грн. керівництво месенджера обіцяє тому розробнику, якому вдасться перемогти в змаганні з розробки бота.

заробіток онлайн

Злом Telegram

Досліднику, якому вдасться зламати протокол обміну повідомленнями, керівництво месенджера гарантує виплату в 2 млн. грн. в силу високої захищеності протоколу, цей приз ще нікому не вдалося дістати. Лише в 2013 році була знайдена незначна недоробка, за яку фахівцеві-досліднику коду було виплачено 100 тис.дол. При цьому протокол обміну даними скомпрометований не був.

Заробіток в Телеграм через ботів

Як Ви знаєте, бот-це окремий сервер з програмним забезпеченням, який обробляє запити, що приходять з боку серверів Telegram. Вони є проміжною ланкою, між Користувачем і обчислювальними потужностями месенджера.

Бот може публікувати дані або здійснювати будь-який інший сервіс, наприклад, перетворювати мову в текст, автоматизувати процес купівлі або продажу товарів. Боти виступають своєрідним шлюзом між веб-сервісами і месенджером. Таким, чином, користувачам Telegram не потрібно залишати месенджер, щоб здійснити покупки в Інтернет, знайти відео на YouTube або купити квитки в кіно. Все це можна зробити, перебуваючи в улюбленому додатку, не перериваючи спілкування з друзями, колегами, сім'єю. І, само собою, на доступі до такого функціоналу теж можна заробляти.

Але пам'ятайте про те, що боти для заробітку в Телеграм (Telegram) – це, перш за все, унікальні рішення, створені для роботи з конкретними інтернет-сервісами, які пропонують ту чи іншу послугу для користувача і допомагають йому у вирішенні конкретної проблеми.

Це все про те, як заробити гроші в Телеграм. Успіхів!

Автор - Вольдемар Воронцовський.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-10-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 12672

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]