Головна » 2024 » Березень » 31 » Застеріг від "втоми" у підтримці України глава Мінфіну Німеччини

Застеріг від "втоми" у підтримці України глава Мінфіну Німеччини

Глава Мінфіну Німеччини застеріг від "втоми" у підтримці України. Про це повідомив глава Мінфіну Німеччини.

Крістіан Лінднер також розкритикував деякі ініціативи щодо можливості "заморозити" війну. Він нагадав, що росіяни намагаються порушити мир у Європі та перекроїти кордони.

"Той, хто втомиться підтримувати Україну, тому що це занадто важко або занадто дорого, повинен подумати про наслідки. Небезпека війни наблизилася б до нас... росія вчинила воєнні злочини. Для України - це існування як держави. А для людей - це часто питання виживання. Не можна заморожувати таку ситуацію", - заявив глава Мінфіну Німеччини.

Нагадаємо, росія щомісяця набирає до армії близько 30 тисяч нових солдатів, це дозволяє їй покривати втрати та продовжувати війну проти України. Про це повідомили у Міністерстві оборони Британії.

Як йдеться у зведенні, росія має кількісну перевагу у техніці та боєприпасах. А набираючи тисячі солдатів кожен місяць, швидше за все, може продовжувати зазнавати втрат та продовжувати атаки.

Як писали ЗМІ раніше, російські загарбники вчергове атакували населені пункти Запорізької області, в результаті агресії ворога 12-річна дитина отримала контузію. Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-03-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1637

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]