Головна » 2016 » Січень » 11 » Затримали озброєних членів «Правого сектора» при в'їзді на Закарпаття

Затримали озброєних членів «Правого сектора» при в'їзді на Закарпаття

Правоохоронці затримали у Закарпатській області автомобіль з бійцями ПС, у якому виявили зброю та набої. Про це повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Як зазначено в повідомленні, сьогодні близько 13.30 на посту Нижні Ворота у Воловецькому районі поліцейські зупинили для перевірки підозрілий автомобіль, який заїхав зі сторони Львівської області.

У джипі «Ніссан Террано» на іноземних номерах  їхало двоє молодих чоловіків. Увагу правоохоронців привернув предмет, схожий на ніж.

Коли поліцейські ретельно оглянули салон і багажник джипа, то виявили мисливський карабін «Сайга», схожий на автомат Калашникова, 60 патронів калібру 7,62 мм., ніж, кастет, біту, а також бронежилет.

За кермом джипа перебував 33-річний житель Івано-Франківської області. Він назвався членом «Правого сектора».

Зброю вилучено й направлено на експертизу. Мету приїзду на Закарпаття обох чоловіків з’ясовуватиме слідство.

Нагадаємо, уранці 10 січня на турбазі «Хата Магната» на гірськолижному курорті Драгобрат сталася сутичка між охоронцями турбази та групою представників «Правого сектора», в результаті якої двоє охоронців з ножовими пораненнями потрапили до лікарні.

Порушників відправили в СІЗО. Їм оголосили підозру у вчиненні правопорушень за ст. 296 ККУ (хуліганство).

Командир ДУК «Правий сектор» Андрій Стемпіцький підтвердив затримання п’ятьох бійців, серед яких один із позивним «Хорват» – начальник оперативного штабу, один з організаторів і перший офіційний командир 5-го ОБАТ ДУК ПС , а ще один – з позивним «Бєс» – командир 13-го запасного батальйону ДУК ПС (Київ), який воював в Донецькому аеропорту.

Сьогодні, 11 січня керівництво Закарпатської облдержадміністрації зробило офіційну заяву з-приводу сутички на турбазі у якій губернатор Закарпаття Геннадій Москаль назвав прізвища бійців ПС, які влаштували стрілянину на Драгобраті.

Окрім цього, як стало відомо, за два тижні перед сутичкою на Драгобраті один із нападників, 23-річний житель Івано-Франківської області Василь Малкович, влаштував стрілянину на автозаправці WOG у Львівській області.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
11-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1953

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]