Головна » 2017 » Серпень » 3 » Затримали російського кримінального авторитета у "Борисполі"

Затримали російського кримінального авторитета у "Борисполі"

У "Борисполі" затримали російського кримінального авторитета

2 серпня в аеропорту "Бориспіль" затримали кримінального авторитета на прізвисько "Пецо".

Чоловік намагався скористатися підробленим паспортом громадянина України, передає прес-служба Нацполіції.

"Російський кримінальний авторитет намагався потрапити на територію держави за підробленим паспортом громадянина України через міжнародний аеропорт "Бориспіль". Затриманий відомий у злочинному колі як організатор озброєних угрупувань, на рахунку яких - низка тяжких злочинів", - повідомили у поліції.

Як стало відомо, зловмисник прибув до України з Білорусі. Під час перевірки документів у нього виявили паспорт громадянина України з явними ознаками підробки. У поліції попередньо кажуть, що фальшивий український паспорт кримінальний авторитет отримав від посередників, які мешкають на території однієї з південних областей України.

За даними правоохоронців, "уже відомо, що "Пецо" був організатором озброєного угрупування, які здійснювали вбивства, грабежі та розбійні напади. Під час скоєння одного з таких "нальотів" на квартиру підприємця в Росії він та його поплічники поранили двох поліцейських. За рішенням суду кримінальний авторитет був засуджений до 22 років в'язниці, однак покарання відбував лише кілька років".

 


За матеріалами: Новини сьогодні
03-08-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1737

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]