Головна » 2013 » Грудень » 21 » Завдяки підкилимним "перемогам" Януковича борг України сягне 700 мільярдів - Пинзеник

Завдяки підкилимним "перемогам" Януковича борг України сягне 700 мільярдів - Пинзеник

Політика, яку проводить влада України, призведе до зростання боргу України до 700 млрд гривень до кінця 2014 року. Про це заявив народний депутат від "УДАРу" Віктор Пинзеник, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, сьогодні отримання кредиту в розмірі 15 млрд доларів від Росії влада України намагається представити суспільству як велику перемогу, пише Експрес-online.

"Мені так хочеться підготувати проект указу такого змісту: За видатний внесок у серйозне нарощування боргової петлі України та її громадян присвоїти звання "Герой України". І далі список додати. Мені ридати від цього хочеться" , - сказав Пинзеник.

За словами народного депутата, влада України вдається до жахливих кроків.

"Вчора міністерство фінансів здійснило позику 184 млн доларів на вісім днів, 50 млн євро - на шість днів", - сказав Пинзеник. Він закликав уряд припинити нарощувати борги.

"На початку 2008 року борг України становив 89 млрд гривень. Сьогодні - 550 млрд, а за моїми прогнозами з урахуванням того бюджету який буде прийнятий, до кінця наступного року, борг України досягне 700 млрд гривень", - заявив Пинзеник. 


За матеріалами: Новини сьогодні
21-12-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11074

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]