Головна » 2013 » Квітень » 5 » Завтра закарпатців не пускатимуть в поїзд без паспорта

Завтра закарпатців не пускатимуть в поїзд без паспорта


З 6 квітня  «Укрзалізниця» буде продавати залізничні квитки з внесенням в них прізвища, імені та по-батькові пасажира. Дані вносяться зі слів особи, яка купує квитки. Паспорт потрібно пред'являти тільки при посадці в поїзд.

В «Укразлізніці» запевняють, що квиток буде дійсний, навіть якщо прізвище та ім'я пасажира будуть написані з помилками (не більше трьох). Але купуючи квитки, треба  перевіряти правильність написання даних, не відходячи від каси.

Такі вимоги вводять у зв'язку з перспективою переходу на електронні квитки. Також «Укрзалізниця» сподівається запобігти незаконніому перепродажу проїзних документів.

Якщо пасажиру при покупці квитка повинні надати пільгу, то він має  пред'явити оригінал документа.

Документи, за якими буде здійснюватися посадка в поїзд: паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду закордон, дипломатичний паспорт, посвідчення моряка, посвідчення члена екіпажу, посвідчення особи на повернення в Україну, тимчасове посвідчення громадянина України,  посвідчення водія, посвідчення особи без громадянства для виїзду закордон, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, проїзний документ для виїзду закордон особи, визнаної біженцем, довідка про звернення за захистом в Україні, посвідка на постійне і тимчасове проживання, картка мігранта, посвідчення біженця, проїзний документ біженця, паспортний документ іноземця та особи без громадянства.

Пасажир при поверненні квитка повинен пред'явити посвідчення особи.



За матеріалами: Новини сьогодні
05-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11229

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]