Головна » 2018 » Квітень » 20 » Збільшить кількість туристів із Європи прихід Ryanair до Львова

Збільшить кількість туристів із Європи прихід Ryanair до Львова

  Президент України Петро Порошенко заявляє, що прихід авіакомпанії Ryanair до Львова надасть можливість збільшити кількість туристів у місті з країн ЄС, повідомляється на офіційному сайті глави держави в п'ятницю.

"Для Києва це (прихід Ryanair - ІФ) не є дуже важливим. В Києві працюють багато інших лоукостів. Ключова боротьба була за те, щоб привести Ryanair до Львова. Саме Львову сьогодні це додасть значного пожвавлення ситуації, підвищить пасажиропотік, збільшить кількість туристів з Європи у Львові. Львів насправді стає "туристичною Меккою", - зазначив П.Порошенко у коментарі журналістам.

Глава держави зазначив, що Ryanair планує розпочати рейси з України вже цієї осені, але не виключив, що це може статися і раніше. "Тому що під час обговорення з президентом Ryanair, він сказав мені, що це залежить від поставок нових літаків", - додав П.Порошенко.

Він також зазначив, що якщо квитки купувати заздалегідь, то ціна на них може становити менше 20 євро.

Глава держави розповів, що має намір обговорити з головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою можливість побудови до Львова європейської залізничної колії завширшки 1435 мм. "Щоб туристи могли без пересадок їхати прямо. Це збільшить значення Львова як залізничного хаба, це значно поліпшить ситуацію з вантажоперевезеннями", - зазначив П.Порошенко.

Президент планує доручити опрацювати таку можливість і підготувати відповідні пропозиції. "Упевнений в тому, що це збільшить обмін туристами і вантажопотоками між нами і європейськими країнами", - зазначив П.Порошенко.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-04-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1620

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]