Головна » 2022 » Листопад » 11 » Зеленський вважає справедливим членство України в НАТО - "Наша армія на тому ж рівні"

Зеленський вважає справедливим членство України в НАТО - "Наша армія на тому ж рівні"

Глава держави впевнений, що Україна вже продемонструвала світові свої можливості та стійкість своєї системи безпеки. Це дає їй право на рівних увійти в Північноатлантичний Альянс.

Членство України в НАТО буде справедливим, оскільки сили української армії можна порівняти з бойовою силою країн НАТО. Про це в інтерв'ю CNN заявив український лідер Володимир Зеленський.

Глава держави вважає, що Україна показала свої можливості всьому світу, продемонструвала рівень підготовки та стійкість системи оборони.

"Я думаю, що ми щонайменше на тому ж рівні, як і країни-члени НАТО. І думаю, було б справедливо, якби ми були в тому ж колі безпеки й у тому ж альянсі з безпеки", — прокоментував президент.

За словами глави держави, Україні потрібні гарантії безпеки в тому випадку, якщо процес вступу до НАТО займе більше часу, ніж країна може собі дозволити. Тільки це дозволить дочекатися отримання членства.

"Усі кажуть, що двері в НАТО відчинені, але потрібно досягти цих дверей", — наголосив Зеленський.

Нагадаємо, 30 вересня президент рф володимир путін оголосив про анексію Донбасу, Херсонської і Запорізької областей після проведення псевдореферендумів.

Після цього Володимир Зеленський розповів про подання Україною заявки на прискорений вступ до НАТО. Таке рішення українська влада ухвалила під час Ставки верховного головнокомандувача.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-11-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1438

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]