Головна » 2012 » Серпень » 25 » Європейські партнери готові витратити чверть мільйона доларів на Закарпаття

Європейські партнери готові витратити чверть мільйона доларів на Закарпаття

23 серпня, Координатор системи ООН, Постійний представник Програми розвитку ООН в Україні Олів’є Адам на зустрічі із губернатором області повідомив, що європейські партнери готові витратити чверть мільйона доларів на реалізацію проекту управління бюджетами в Закарпатській області.

Поважний гість розповів, що наразі погоджують документи у Міністерстві фінансів. Олександр Ледида пообіцяв максимальну підтримку в цьому питанні через особисте звернення до керівників держави.

Проект, зокрема на Закарпатті, став настільки успішним, що вже сьогодні ведуться перемовини про втілення його третьої фази.

Олів’є Адам зауважив, що Закарпаття посідає особливе місце у реалізації проектів ЄС. «Ваш край вражає цікавою історією, звичаями, красою природи та унікальним географічним розташуванням. Тому планую виділити час не лише для відвідин громад, які отримують кошти проекту, а й для знайомства з областю» - повідомив координатор.

ДовідкаZaholovok.com.ua:

Проект ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІ»стартував на Закарпатті 12 липня 2011 року із підписання спільної Угоди про партнерство між Закарпатською ОДА, Закарпатською обласною радою та ПРООН. Відтак, обрали 9 основних районів для участі у проекті – Берегівський, Виноградівський, Іршавський, Міжгірський, Мукачівський, Перечинський, Свалявський, Тячівський, Хустський та 3 резервних – Рахівський, Ужгородський, Великоберезнянський. 4-5 населених пунктів кожного з цих районів взялися за реалізацію проекту (всього 37 громад). За час другої фази проекту вже затверджено 34 мікропроекти. За попередніми розрахунками, їхня вартість перевищить 8 млн. грн., з яких 3,2 млн. грн. – кошти проекту, 4,4 млн. грн. – кошти бюджету, 0,7 млн. грн. – кошти громад. Користь від реалізації

За матеріалами: Новини сьогодні
25-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12526

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]