Головна » 2016 » Лютий » 22 » Знайшли цех на Закарпатті, де підробляли мінеральну воду

Знайшли цех на Закарпатті, де підробляли мінеральну воду

Фальсифікована продукція реалізовувалась на території Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Одеської областей та м. Києва через мережу оптово-роздрібної торгівлі.

За зібраними матеріалами працівників Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції в Закарпатській області відкрито кримінальне провадження за ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Під час проведення заходів працівники УЗЕ в становили місце знаходження підпільного цеху, де вироблялась фальсифікована лікувальна мінеральна вода відомих торгових марок.

У рамках проведення санкціонованого обшуку на території цеху по розливу мінеральної води поліцейські вилучили обладнання для розливу мінеральної води, майже 1,5 тисячі пляшок фальсифікованої води ємністю 1,5 та 0,5 літрів, 45 тисяч етикеток, понад 1,7 тисяч преформ, за допомогою яких виготовляють пляшки для контрафакту, 7 тисяч одиниць порожньої тари та балони для запуску газів у пляшки.

На момент появи правоохоронців в цеху знаходилось громадяни, які здійснювали роботи з виготовлення фальсифікованої лікувальної води.

До злочинної діяльності причетна організована група з числа жителів Львівської та Закарпатської областей.

За кримінальне правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією і знищенням відповідної продукції та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувалися для її виготовлення, - повідомляє Головне управління Національної поліції у Закарпатській області.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1843

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]