Головна » 2017 » Червень » 4 » Знайшли на Закарпатті заблукалого у Карпатах туриста з Івано-Франківська

Знайшли на Закарпатті заблукалого у Карпатах туриста з Івано-Франківська

Заблукалого у Карпатах туриста з Івано-Франківська знайшли на Закарпатті

Як повідомляє прес-служба ДСНС України, в горах нарешті знайшли заблукалого вчора туриста з Івано-Франківська. Повідомлення про чоловіка 1985 року народження, який втратив орієнтир при сходженні на гору Говерла, надійшло до Служби порятунку "101" о 19.50. Як повідомили рятувальникам, турист у складі групи з 20-ти осіб здійснював підйом на Говерлу, але дорогою відбився від групи і заблукав. Ситуація ускладнювалася тим, що зв'язок із заблукалим туристом був відсутній.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт о 20.00 до Говерли вирушили гірські рятувальники смт. Ворохта у складі 6 чоловік на 1 одиниці техніки. О 22.30 інформацію про заблукалого туриста передали вже оперативному черговому Закарпатської області, тож на пошуки вирушили додатково 4 рятувальника на 1 одиниці техніки.

Чоловіка шукали цілу ніч, проводили бесіди з туристами, які ночували в горах в наметах, однак зниклого івано-франківця ніхто не бачив. Лише о 9-ій ранку чоловік вийшов таки на телефонний зв'язок, в результаті чого вдалося встановити його приблизне місцезнаходження. Знайшли туриста о 15.40 досить далеко – у лісі неподалік села Луги Закарпатської області. Стан його є задовільним.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-06-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1793

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]