Головна » 2023 » Травень » 20 » Знову стане батьком Борис Джонсон - дружина екс-прем'єра Британії оголосила про вагітність

Знову стане батьком Борис Джонсон - дружина екс-прем'єра Британії оголосила про вагітність

В сім'ї колишнього прем'єр-міністра Великої Британії та великого друга України Бориса Джонсона з'явиться ще одна дитина. Про майбутнє поповнення оголосила його дружина Керрі Джонсон. Для подружжя це буде третій спільний малюк, а 58-річний політик стане батьком вже ввосьме.

Дружина британського екс-прем'єра опублікувала дві фотографії з 3-річним сином Вілфом та однорічною донькою Ромі. На першому кадрі Керрі з дітьми зображена зі спини, на другому знімку крихітна ручка тримає маму за округий животик. Третій "Джонсонюк" з'явиться на світ вже за лічені тижні.

"Новий член команди прибуде всього за кілька тижнів, - повідомила 35-річна дружина Бориса Джонсона. - Я відчувала себе досить виснаженою за останні 8 місяців, але ми не можемо дочекатися зустрічі з цим малюком. Уілф у захваті від того, що знову стане старшим братом, і постійно говорить про це. Не думаю, що Ромі має уявлення про те, що буде далі. Вона скоро зрозуміє!".

Керрі Сімондс - третя дружина Джонсона. Вони одружилися у травні 2021 року, а роком раніше на світ з'явилася їхня перша дитина - син Вілф. У грудні 2021-го у подружжя народилася дочка – дівчинку батьки назвали Ромі.

Борис Джонсон також має чотирьох дітей від другого шлюбу: двох доньок - Лару Леттіс (1993) і Касію Пічез (1997), і двох синів - Майло Артура (1995) і Теодора Аполло (1999). Із другою дружиною Мариною Віллер політик прожив 25 років. Пара розлучилася у 2018 році.

Перший шлюб Бориса Джонсона був нетривалим. З однокурсницею з Оксфорду Алегрою Мостін-Оуен він прожив три роки. Дітей від першої дружини не було.

Окрім того, Джонсон має дочку, яку, за даними ЗМІ, в 2009 році народила мистецтвознавець Гелен Макінтайр. Політик спростовував ці чутки, заявляючи, що не хоче публічно обговорювати особисте. Однак у вересні 2021 року все ж таки зізнався, що у нього є позашлюбна дитина.

Тим часом 67-річний Брюс Вілліс став дідусем: старша дочка актора Румер народила первістка.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1450

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]