Головна » 2017 » Лютий » 15 » Зрив прес-конференції Сайдіка Білорусь прокоментувала

Зрив прес-конференції Сайдіка Білорусь прокоментувала

У МЗС Білорусі назвали спробу зриву прес-конференції спецпредставника ОБСЄ Мартіна Сайдіка провокацією, спрямованою на зрив переговорів щодо Донбасу

Про це повідомляє прес-служба білоруського МЗС.

Прес-служба МЗС Білорусі розцінює дану дію як свідому провокацію, спрямовану на зрив переговорного процесу і дискредитацію Мінського переговорного майданчику.

У МЗС нагадали, що в середу в Мінську групою осіб, документованих паспортами громадян Російської Федерації, а також журналістськими посвідченнями, зокрема видання "Російська планета", була зроблена спроба зірвати прес-конференцію спецпредставника ОБСЄ в Тристоронній контактній групі із врегулювання ситуації на сході України Сайдіка.

"Зазначені особи розкидали листівки і вигукували гасла, які перешкоджали спілкуванню посла з представниками ЗМІ. У зв'язку з цим вони були виведені представниками правоохоронних органів з місця проведення заходу. В результаті прес-конференція відбулася, і представники ЗМІ отримали інформацію про підсумки роботи Тристоронньої контактної групи в Мінську в повному обсязі", - відзначили в МЗС.

У міністерстві підкреслили, що білоруська сторона буде і далі вживати всі заходи для забезпечення безпеки і безперешкодної роботи Тристоронньої контактної групи та негайно припиняти всі спроби перешкодити її роботі.

    Раніше повідомлялося, що група радикалів, які назвали себе членами партії "Інша Росія", зірвали підхід до преси спецпредставник ОБСЄ Мартіна Сайдіка за підсумками переговорів контактної групи по Донбасу в Мінську.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
15-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1944

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]