Головна » 2024 » Лютий » 23 » Дев’ятисерійний серіал про Україну зняв Netflix: вийшов трейлер із Володимиром Зеленським

Дев’ятисерійний серіал про Україну зняв Netflix: вийшов трейлер із Володимиром Зеленським

Стрімінгова платформа Netflix представила дев'ятисерійний документальний серіал під назвою "Переломний момент: бомба і холодна війна". У ньому розкривається історія холодної війни, процесу створення ядерної бомби, а також подій, пов'язаних з вторгненням в Україну.

Дивіться трейлер, який вийшов 22 лютого та читайте, що буде містити стрічка, а також, хто із відомих політичних діячів долучився до інтерв'ю, які можна буде побачити у серіалі.

Серіал включає інтерв'ю із семи чинними чи колишніми світовими лідерами, в тому числі президентом України, а також такими видатними політичними постатями, як генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, колишній директор ЦРУ Роберт Гейтс і колишній держсекретар Кондоліза Райс.

"Майже кожна частина війни в Україні є відлунням холодної війни",– сказав режисер Браян Кіппенбергер.

Ці розмови з видатними політиками, журналістами та особами, які пережили історію, є дослідженням десятиліть конфлікту між Сполученими Штатами та радянським союзом в контексті сучасних подій. Вони вказують на те, що холодна війна триває, а світ залишається на межі ядерної війни.

Важливо відзначити, що обкладинкою трейлера став кадр інтерв'ю саме з українським лідером. У короткому відео представлено відрізок розмови з ним.

"Вони - росіяни бачать Україну частиною імперії, їхньою власністю, яку вони хочуть забрати",
– сказав президент України.

Премʼєра очікується 12 березня на платформі Netflix.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-02-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1473

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]