Головна » 2023 » Вересень » 28 » Клінтон, після її слів про путіна, пєсков нагадав про "знамениту кнопку"

Клінтон, після її слів про путіна, пєсков нагадав про "знамениту кнопку"

Раніше колишній держсекретар США заявила, що лідер рф сам винен у розширенні НАТО.

Прес-секретар лідера рф дмитро пєсков відзначився звинуваченням у бік колишнього держсекретаря Хіларі Клінтон через її слова про те, що путін сам винен у розширенні НАТО.

Відповідною тезою про те, що "володимир сам винен" Клінтон виступила в рамках свого звернення в Держдепартаменті США. У відповідь пєсков заявив, що Клінтон слід нагадати про "знамениту кнопку".

"Клінтон і всім тим, хто з нею схильний погоджуватися, треба нагадати про підміну понять "перебудова" і "перевантаження" або що там було - по-моєму, "розрядка" і "перевантаження". Ось та знаменита кнопка", - заявив пєсков.

Також він звинуватив Клінтон в манері перевертати "все з ніг на голову" і вказав, що вона відома своїми "підмінами понять".

Клінтон глузливо висловилася про путіна

Хіларі Клінтон зробила іронічне зауваження на адресу путіна на трибуні Держдепартаменту США в рамках презентації свого офіційного портрета.

Своєю насмішкою про те, що "володимир володимирович" сам спровокував розширення НАТО, Клінтон викликала бурю овацій в аудиторії. Вона нагадала, що раніше ця тема була предметом "розбіжностей", проте путін своїми діями підштовхнув інші країни "захотіти" в НАТО.

Як відомо, у травні 2022 року Швеція та Фінляндія подали заявку на членство в НАТО. Усі країни блоку, крім Угорщини та Туреччини, підтримують цей намір. Нещодавно в Угорщині відзначилися новою причиною про те, чому Швеції немає місця в НАТО.


За матеріалами: Новини сьогодні
28-09-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1563

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]