Головна » 2020 » Лютий » 21 » Кулінарія - смачне і корисне хобі. Рецепти страв з печінки

Кулінарія - смачне і корисне хобі. Рецепти страв з печінки

Кулінарія - смачне і корисне хобі. Рецепти страв з печінки

кулінарія Турботливі господині дуже люблять скуповувати все що лежить на прилавках супермаркету і готувати у себе на кухні справжні шедеври. А якщо ж є безліч сучасних апаратів на кухні, то таке хобі стає задоволенням. Побалувати своїх рідних і себе смачними стравами різних кухонь світу - це досить заманливо. І себе порадуєш, і близьким приємно зробиш - всі щасливі, а одноманітна їжа не набридає. Адже господиня, яка захопилася кулінарією, кожен день турбується про те, чим здивувати рідних! Але, якщо ви не сильні в кулінарії, тоді вашим найкращим помічником стане спеціалізований інтернет-портал рецептів TandiCook, який в Мережі знаходиться за адресою https://tandicook.com.ua/.

На кулінарному сайті TandiCook багато рецептів, а на полицях магазинів - різноманітність кулінарних книг, де зібрані дивовижні рецепти з яскравими смачними фотографіями, які надихають на нові кулінарні шедеври. До того ж, вже давним-давно минув той час, коли кулінарія вважалася заняттям тільки для жінок і невдячним ремеслом. У наш же час досить багато різноманітних ток-шоу і програм присвячених кулінарії і приготуванню їжі, які завжди викликають слиновиділення і змушують навіть "темних" в кулінарних справах, бігти на кухню. Але, як не дивно, в першу чергу відмінно готувати виходить у чоловіків, так вже історично склалося, що основна маса кухарів - це жінки, але найкращі з них — чоловіки.

Вся справа в тому, що чоловіки більше розрізняють смакових відтінків і відтінків аромату. Так що, якщо ж вас тягне на кухню і ви чоловік, сміливо одягайте фартух, можливо, незабаром ви станете великим кухарем.

Жінки мають сильний материнський інстинкт і бажанням нагодувати своїх дітей і тому, їжа, приготована жінками для найрідніших людей, не може бути не смачною. Всі ж пам'ятають смачні пиріжки бабусі, домашній борщ, вареники, варення. Не тільки кулінарія, часто є улюбленим заняттям. Господині займаються кулінарними справами, настільки самовіддано, що нерідко у них є свій журнал або блог в інтернеті, де розповідають про рецептури, дають корисні поради, викладають рецепти з фотографіями.

готуємо страви

Такі сайти, як TandiCook, прищеплюють користувачам інтернету бажання і любов до кухні, складного шляху кухаря. Навіть у тих, хто далекий від готування, виникає тяга долучиться до створення смачного своїми руками.

Також готуючи своїми руками ви мимоволі звертаєте увагу на те скільки йде жиру, цукру на кулінарний шедевр і починаєте розуміти і усвідомлювати шкоду даних виробів. Харчуючись в кафе або їдальні, найчастіше, цього не усвідомлюєш. Тому господині намагаються нагодувати своїх рідних не тільки смачною, а й здоровою їжею.

Задоволення і радості вам від такого прекрасного хобі — кулінарія.

Рецепти страв з печінки

Якщо у вас прямо зараз є час для експериментів, то віддайте перевагу стравам з печінки, її легко і просто готувати - можна обсмажити шматочками, приготувати бефстроган або здивувати ніжним печінковим паштетом. Ви готові? Тоді до справи.

Рулет. Готуємо печінковий фарш, безпосередньо з печінки і двох цибулин. Очищаємо чотири відварених курячих яйця в круту. Харчову плівку змащуємо маслом, на неї у вигляді прямокутника викладаємо фарш, в одну лінію вибудовуємо розрізані на дві частини яйця, посипаємо чорним меленим перцем і крихтою сухарів, завертаємо рулет і запікаємо в духовці півгодини. Вживати можна як, свіжоспеченим, так і охолодженим.

Паштет. На рослинному маслі обсмажуємо нарізані дві цибулини і одну морквину, додаємо в сковороду один кілограм рубаної яловичої або свинячої печінки, обсмажуємо протягом семи хвилин. Весь вміст сковорідки подрібнюємо в блендері або пропускаємо через тонку решітку м'ясорубки. Розтоплюємо одну пачку вершкового масла і змішуємо з охолодженою печінкою, не забуваємо додати одну столову ложку коньяку. Готовий паштет розкладаємо в скляні банки і відправляємо на зберігання в холодильник. Даний паштет, це чудовий сніданок для всієї родини.

Оладки з печінки. На рослинному маслі обсмажуємо дрібно нарізані три цибулини. Коли охолоне обсмажена цибуля, змішуємо її із заздалегідь приготованим фаршем з курячої або яловичої печінки. Далі додаємо одне сире яйце, дві столові ложки борошна, заправляємо сіллю і меленим перцем, перемішуємо. Фарш набираємо ложкою і випікаємо оладки на розігрітій олії.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-02-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1417

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]