Головна » 2024 » Січень » 31 » Обговорили військову допомогу Україні Столтенберг та конгресмени США

Обговорили військову допомогу Україні Столтенберг та конгресмени США

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг провів зустріч зі спікером Палати представників США Майком Джонсоном та іншими конгресменами, під час якої обговорив надання військової допомоги Україні. Про це йдеться у повідомленні пресслужба НАТО.

Під час зустрічі генсек подякував США за підтримку України та підкреслив, що ця допомога залишається вирішальною для її виживання та стабільності Європи.

Столтенберг підкреслив, що сильний Альянс відповідає стратегічним інтересам Сполучених Штатів, і що завдяки НАТО США мають більше друзів та союзників, ніж будь-яка інша держава, йдеться в повідомленні.

“Він також вказав на важливість збереження сили НАТО через збільшення оборонних інвестицій, привітавши їх збільшення в усіх країнах Альянсу останніми роками”, – зазначає Альянс.

Повідомляють, що Столтенберг зустрівся з лідером меншості в Палаті представників Хакімом Джеффрісом та взяв участь у дискусії щодо України з низкою представників Республіканської партії.

На завершення він зустрівся зі співголовами Парламентської асамблеї НАТО та керівництвом Комітету у закордонних справах Палати представників Конгресу США.

У середу генсек Альянсу відвідає в Алабамі підрозділ компанії Lockheed Martin, що виробляє електронні та ракетні системи.


За матеріалами: Новини сьогодні
31-01-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1493

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]