Головна » 2016 » Грудень » 26 » Після двох днів на морозі на колії ужгородських песиків забрали їхні господарі

Після двох днів на морозі на колії ужгородських песиків забрали їхні господарі

  Щасливий фінал у передчутті новорічно-різдвяних свят має історія, що сталася цими днями на Ужгородщині.

Вірний собака впродовж двох днів грів на залізничній колії подругу, разом із нею перечікуючи поїзди, що грохотіли над головами тварин, повідомляє Закарпаття онлайн.

Зворушливу історію собачої вірності розповіли у мережі небайдужі, котрі й знашли собак і допомогли доправити їх до притулку.

Так, зі слів активістів, упродовж двох днів на залізничній колії на Ужгородщині, у селі Цеглівка (Тийглаш) собака охороняв свою подругу, що через травму не могла зрушити з місця. Увесь цей час пес грів її своїм тілом, обороняв від людей, не підпускаючи загрозу до собаки, і лягав поруч із нею, коли повз і над ними проїздили потяги.

Як розповіли небайдужі, собак вдалося присипити за допомогою помпової рушниці, що дало можливість повантажити тварин в авто й доправити до притулку. Як виявилося після огляду, травми мала не тільки сука, але й кобель-охоронець.

Після шаленого розголосу історія про собачу вірність має щасливий фінал: у притулку їх віднайшли їхні господарі, які й приїхали по собак. Пси, що вразили відданістю та любов'ю, мають прізвиська Люсі й Панда.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
26-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1867

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]