Головна » 2024 » Січень » 5 » У Криму пошкоджено систему захисту росіян, не лише командний пункт, – Гуменюк

У Криму пошкоджено систему захисту росіян, не лише командний пункт, – Гуменюк

Внаслідок атаки на військові об'єкти російських окупантів у Криму 4 січня був уражений не лише командний пункт, але й завдані серйозні пошкодження системі захисту. Сили оборони України працювали й за напрямком нової дислокації «Шахедів» на півострові. Про це заявила керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

«Не тільки один командний пункт уражений, дійсно потужна бойова робота відбулась за минулу добу, в тому числі і нанесено серйозне пошкодження системи захисту на кримському півострові».

За словами Гуменюк, це вже не перше таке ушкодження, яке змушує окупантів серйозно переформатовувати систему свого захисту.

«Зараз у них знову спостерігається та сама істерія з переміщенням, намагаються маневрувати і розташовувати як самі системи захисту, так і об'єкти, які вони захищають, в інших місцях», – уточнила вона.

Крім того, Гуменюк зазначила, що нещодавно російські військові передислокували пускові майданчики для «Шахедів». Якщо раніше вони використовували переважно мис Чауда, то декілька попередніх потужних атак ЗСУ фіксували пуски з-під Балаклави.

Також напередодні, 4 січня, українські бійці відбили понад два десятки атак ворога на Авдіївському напрямку.

Тим часом в окупованому Криму було знищено командний пункт російських загарбників неподалік Севастополя.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-01-2024
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1622

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]