Головна » 2017 » Серпень » 12 » Вибираємо міжкімнатні двері

Вибираємо міжкімнатні двері

Ось, нарешті, ремонт в квартирі добігає кінця, і пора обирати міжкімнатні двері. Але в магазині та на просторах Інтернету, від великого вибору, розбігаються очі. Які ж двері вибрати для кімнат? До речі, насамперед зауважимо, що головне — це якість виробу. Саме тому радимо придбати міжкімнатні двері від Нікадорс на порталі nikadoors.com.ua. А ось, які саме обрати — спробуємо розібратися в цій статті.

Спочатку подумаємо про двері для ванної та туалету. Вони кожен день терплять вплив вологи і перепади температури. Тому, коли обираєте двері для таких кімнат, подумайте про матеріал, з якого вони зроблені. Добре будуть виглядати скляні двері. Скло не спотворюється від дії води.

Великою популярністю користуються двері з шпону. Але природна деревина дуже вимоглива тому, коли купуються двері з дерева слід брати до уваги зволоженість повітря в квартирі. Дуже красивий вид дверей з натурального дерева дає можливість не брати до уваги деякі вади. Буває і так, що людям не доступні такі двері через їхню високу вартість. Тут можна подумати і про інші різновиди.

Наприклад, двері з екошпона або ламіновані двері. Чим вони відрізняються?

Екошпон виготовляють зі змішаних видів дерев, до них додається спеціальний клей. Такий спосіб виготовлення дверей дає можливість наслідувати різним різновидам деревини та надавати дверям різних відтінків. Двері з екошпону не принципові до правил користування, стійкі до перепадів температури і вологості повітря, виглядають дорого, хоча є доступними за вартістю.

Ламіновані двері привабливі своєю дешевою вартістю, хоча такі двері мають недолік. При сильних поломки її не можливо полагодити.

Існують двері з МДФ. Ці двері виготовляють з відходів деревообробки. В результаті виготовлення волокна відмінно зчеплені між собою, що дозволяє таким дверям довго зберігати свій вигляд і форму.

Двері розрізняються між собою також своєю конструкцією. Орні - спосіб кріплення таких дверей - петлі. При їхній установці вибирають сторону, куди вони повинні відкриватися, і звичайно ж необхідно вільне місце для розорювання. Розсувні - такі двері при розкритті проходять паралельно стіні, або в спеціальну нішу в стіні. Це дозволяє економити місце, якщо кімната має невеликі габарити.

Складні двері поступаються орним і розсувним так як підходять не під будь-який інтер'єр. Коли відкриваєш такі двері, вони складаються гармошкою або навпіл і кріпляться біля стіни.

Але при виборі міжкімнатних дверей подумайте навіщо вони призначені. Перш за все, двері служать для ізоляції кімнат одна від одної, в деяких випадках повинні надавати можливість залишитися наодинці, бути звукоізольованими і відповідати внутрішній обробці кімнат за кольором, підходити під інтер'єр квартири.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-08-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1814

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]