Головна » 2012 » Серпень » 9 » Виноградів приросте новим храмом

Виноградів приросте новим храмом

В останній день липня важлива подія відбулася у духовному житті Виноградівщини. Православна церковна громада зібралася задля освячення наріжного каменя на будівництво церкви Покрови Пресвятої Богородиці.

Ініціатором та натхненником зведення нового храму став о. Василь Максимишинець. За його словами, нова церква буде відкрита для кожного мирянина, не залежно від якихось переконань.

- Тут будуть проводитися регулярні богослужіння, навіть у будні, - зазначив о. Василь. – Тому такий храм для молитви та здійснення інших церковних таїнств, маю надію, не лише прикрасить це місце, але й буде особливо цінним і корисним для вірників.
Освятити наріжний камінь на будівництво церкви Покрови Пресвятої Богородиці прийшли архієпископ Хустсько-Виноградівський Марк, благочинний Виноградівського району о. Михаїл та інші поважні церковнослужителі. Своєю присутністю повагу засвідчили керівники Виноградівської РДА та райради Тетяна Граб та Олег Любімов, представники політичних сил, вірники.
До слова, нова церква, яка буде зведена при в’їзді у Виноградово зі сторони Хуста, знаходитиметься поруч із дитячим будинком Покрови Божої Матері. Отець Василь урочисто відрив його трохи менше року тому і разом з матушкою Ольгою та вихователями опікується тут 16-ма дітьми.

"Голос Карпат"


За матеріалами: Новини сьогодні
09-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 12161

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]